Verkiezing projecten

26 april 2017

Het Bestuur van SIOS heeft in januari jl. besloten financieel bij te dragen aan zeven projecten. Wij vinden uw mening belangrijk en willen weten welke projecten u het meest aanspreken.  De drie projecten met de meeste stemmen krijgen een aanvulling van 25%, 15% of 5% op het door SIOS toegewezen bedrag. Alle bewoners van Scheveningen (kuststrook) van 18 jaar en ouder kunnen hun stem uitbrengen.In de eerste week van mei 2017 ontvangen deze bewoners een brief met informatie hoe u kan meestemmen. 

 

 

 


Uitreiking donaties door wethouder Mulder in Muzee

Op 26 november 2020 ontvingen 9 initiatieven hun donaties. De bijeenkomst vond plaats in Muzee waar de initiatiefnemers werden toegesproken door Wethouder Anne Mulder. En hiermee werd deze zevende ronde van SIOS feestelijk uitgeluid.

De stemmen zijn geteld: Scheveningen bedankt voor uw stem!

Deze ronde hebben negen projecten meegedaan en de projecten die tot de eerste drie gekozen zijn, zijn alle drie gericht op onze jongeren. Alle drie vanuit een totaal andere invalshoek. De keuze voor deze drie projecten is over de gehele kuststrook redelijk consistent geweest, zowel digitaal, als per post, als via de gewone stembrief in […]

Toch nog een zevende ronde van SIOS

Inmiddels hebben zich 9 projecten aangemeld bij SIOS voor de zevende ronde. In de week van 26-30 oktober as kan er weer gestemd worden op deze projecten. U ontvangt rond de 24e oktober daarvoor een stembiljet in de bus. Initiatiefnemers bedankt voor uw inzending en veel succes! De indieningsdatum voor deze ronde is inmiddels verstreken.