De Laatste Ronde: stem op je favoriete lokale project

17 september 2019

 

SIOS, de Stichting Initiatief op Scheveningen, heeft in deze – nu al weer – zesde en laatste ronde 9 projectvoorstellen ontvangen. Het Algemeen Bestuur heeft daar 6 voorstellen uit geselecteerd, die aan de SIOS-criteria voldoen. Iedereen uit de kuststrook wordt gevraagd aan te geven welke van deze 6 voorstellen het beste bijdraagt aan het leren, werken en verbinden op Scheveningen om daarmee onze plaatselijke economie duurzaam te stimuleren. Je kunt tot aanstaande vrijdag 4 oktober je stem uitbrengen.

In deze laatste rondevragen we bewoners uit de kuststrook om de nieuw voorgestelde projecten weer in prioriteit te rangschikken. Het project met de meeste stemmen krijgt een extra donatie (25%, 15% of 5% van het hun reeds toegekende bedrag).
Woon je in de kuststrook: Duindorp, Havenkwartier, Dorp of Scheveningen Noord (postcodes 2581, 2583, 2584, 2586 en 2587), breng dan je stem uit op drie van de genomineerde projecten. Bijgaand presenteren ze zich in 150 woorden in alfabetische volgorde:

 

  • Duindorp SV: Aankleding kleedkamers
  • KopS: Kunstwedstrijd ‘Verbinden’
  • Jachtclub/Maris College: Proef de Zee
  • Noordster Sch 236: Aankleding Museale ruimte
  • SVV-Sport Academy: Scheveningers in Beweging
  • WO-II: Het verhaal van de Oorlog, St. i.o. DV


Presentatie resultaten in Brussel

Deze week gaf onze voorzitter Teun van Dijk een presentatie van de behaalde resultaten. De projecten aan welke SiOS heeft gedoneerd werden getoond per categorie. Een mooi moment voor SIOS en haar voorzitter om terug te blikken.

Laatste donaties van SIOS zijn uitgereikt

SIOS stopt en kan terugkijken op 3 succesvolle jaren waarin ruim 30 projecten zijn ondersteund met financiële bijdragen van SIOS. We bedanken alle inwoners van de kuststrook voor hun stemmen tijdens de verkiezingen. En uiteraard aan de initiatiefnemers alle lof voor hun projecten om de leefomgeving op Scheveningen te verbeteren.

6 donaties uitgereikt

Woensdag 30 oktober reikte de heer R. van Raak, programmamanager Kansen voor West, de 6 donaties uit aan de initiatiefnemers van deze ronde. Aan de projecten: van harte gefeliciteerd en veel succes!