De Laatste Ronde: stem op je favoriete lokale project

17 september 2019

 

SIOS, de Stichting Initiatief op Scheveningen, heeft in deze – nu al weer – zesde en laatste ronde 9 projectvoorstellen ontvangen. Het Algemeen Bestuur heeft daar 6 voorstellen uit geselecteerd, die aan de SIOS-criteria voldoen. Iedereen uit de kuststrook wordt gevraagd aan te geven welke van deze 6 voorstellen het beste bijdraagt aan het leren, werken en verbinden op Scheveningen om daarmee onze plaatselijke economie duurzaam te stimuleren. Je kunt tot aanstaande vrijdag 4 oktober je stem uitbrengen.

In deze laatste rondevragen we bewoners uit de kuststrook om de nieuw voorgestelde projecten weer in prioriteit te rangschikken. Het project met de meeste stemmen krijgt een extra donatie (25%, 15% of 5% van het hun reeds toegekende bedrag).
Woon je in de kuststrook: Duindorp, Havenkwartier, Dorp of Scheveningen Noord (postcodes 2581, 2583, 2584, 2586 en 2587), breng dan je stem uit op drie van de genomineerde projecten. Bijgaand presenteren ze zich in 150 woorden in alfabetische volgorde:

 

  • Duindorp SV: Aankleding kleedkamers
  • KopS: Kunstwedstrijd ‘Verbinden’
  • Jachtclub/Maris College: Proef de Zee
  • Noordster Sch 236: Aankleding Museale ruimte
  • SVV-Sport Academy: Scheveningers in Beweging
  • WO-II: Het verhaal van de Oorlog, St. i.o. DV


Uitreiking donaties door wethouder Mulder in Muzee

Op 26 november 2020 ontvingen 9 initiatieven hun donaties. De bijeenkomst vond plaats in Muzee waar de initiatiefnemers werden toegesproken door Wethouder Anne Mulder. En hiermee werd deze zevende ronde van SIOS feestelijk uitgeluid.

De stemmen zijn geteld: Scheveningen bedankt voor uw stem!

Deze ronde hebben negen projecten meegedaan en de projecten die tot de eerste drie gekozen zijn, zijn alle drie gericht op onze jongeren. Alle drie vanuit een totaal andere invalshoek. De keuze voor deze drie projecten is over de gehele kuststrook redelijk consistent geweest, zowel digitaal, als per post, als via de gewone stembrief in […]

Toch nog een zevende ronde van SIOS

Inmiddels hebben zich 9 projecten aangemeld bij SIOS voor de zevende ronde. In de week van 26-30 oktober as kan er weer gestemd worden op deze projecten. U ontvangt rond de 24e oktober daarvoor een stembiljet in de bus. Initiatiefnemers bedankt voor uw inzending en veel succes! De indieningsdatum voor deze ronde is inmiddels verstreken.